» HAKYOLUNDA OLANLARIN SİTESİNE |Hoş Geldiniz MİSAFİR EDEPLE GELEN HURMETLE GİDER 1 19:05:5928.MRT.24
ANA SAYFA Anasayfan Yap Favorilerine Ekle E Posta Radyo Nebi Dinle Facebookta Paylaş
Ana Sayfa Sohbet Forum Dini Konular Dualar Cüz AL Kose Yazıları Resimler Videolar Sızden Gelenler Sitene Ekle Soru Sorun
[ MESAJ İLET() · YENİ EKLENENLER · UYELERİMİZ · FORUM KURALLARI · SİTEDE ARA · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
HAKKIN YOLUNDAYIZ » DİNİ MENKIBELER YASANMIŞLAR » SIRLAR DUNYASI » UNIVERSITELI DUYGUNUN FECI OLUMU

UNIVERSITELI DUYGUNUN FECI OLUMU
mucahit Tarıh: CUMA, 07.MYS.10, 22:22:08 | Mesaj # 1
BUYUK PATRON
GRUP: ADMIN
MESAJ: 159
DERECE: 100
STATU: OFLINE
Üniversiteli Duygu' nun feci ölümü

İki yıl önce doğumgününde denize çıplak girdiği için gözaltına alınan üniversiteli Duygu terastan düştü.

İZMİR' in Karşıyaka İlçesi' nde, arkadaşları ile birlikte kaldığı 5 katlı apartmanın terasından düşen üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Duygu Öztemir öldü. 2 yıl önce İzmir' in Göztepe semtinde, doğum günü kutlamak için gece soyunup, denize giren Duygu Öztemir' in ölümü, arkadaşları ve ailesini üzüntüye boğdu.

Olay, saat 04.00 sıralarında 1735 Sokak, numara 47' deki Özsoy Apartmanı' nda meydana geldi. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü son sınıf öğrencisi Duygu Öztemir, arkadaşları ile birlikte 5' inci kattaki dairede kaldığı apartmanın önündeki beton zeminde yerde kanlar içinde yatarken bulundu. Düşme sesini duyan komşuları tarafından bulunan Duygu Öztemir, çağrılan ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi' ne kaldırıldı. Binanın terasından önce garajın üzerindeki etermite çarpıp ardından yere düşen ve hastaneye götülürken yolda duran kalbi çalıştırılan Özdemir müdahalelere rağmen yaşatılamadı.

Soruşturma başlatan polis, Duygu Özdemir' in, akşam saatlerinde Alsancak semtinde arkadaşları ile içki içtikten sonra tek başına bir taksiye binerek eve geldiğini belirledi. Cüzdanını bulamayan Öztemir' in arkadaşlarına telefon edip, taksiyi geri göndereceğini, parasını ödemelerini istediği saptandı. Bu nedenle taksi şoförüyle aralarında küçük bir tartışma çıktığı belirtildi. Olay sırasında bir erkek ile kız arkadaşının evde uyuduğu belirlenirken, bir komşusu, Duygu Öztemir' i gece terasta, duvardan bacaklarını sarkıtmış olarak sigara içerken gördüğünü, düşüşünü görmediğini söyledi. Duygu Özdemir' in alkolün etkisiyle dengesini kaybedip, düşmüş olabileceği, intihar olasılığının gözönünde bulundurulduğu kaydedildi.

ÇIRILÇIPLAK DENİZE GİRMİŞTİ

Ailesinin İstanbul' da yaşadığı belirtilen Duygu Öztemir, 2 yıl önce İzmir' in Göztepe semtinde, Vali Konağı karşısında, çırılçıplak soyunarak denize girmişti. İhbar üzerine gelen polis ekiplerine tepki gösterip, bir süre giyinmemek için direnen Duygu Öztemir, daha sonra ikna edilmişti. Polislerin neden çırılçıplak denize girdiğini sorduğu Öztemir, “Siz üstünüzdeki elbiseler olmadan insan değil misiniz? Bir insanın elbiselerin çıkarması bu kadar mı sorun olur? Siz normal düşünemiyorsunuz. Ben özgürüm” karşılığını vermişti. Hakkında çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle tutanak tutulan Öztemir, bir ekip otosuyla evine bırakılmıştı.

 
HAKKIN YOLUNDAYIZ » DİNİ MENKIBELER YASANMIŞLAR » SIRLAR DUNYASI » UNIVERSITELI DUYGUNUN FECI OLUMU
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

 

Tasarım Mucahit CANAN HAKYOLUNDA YÖNETİMİ