HAKYOLUNDA YASAYANLARIN ADRESİ
1.gif 2.gif http://hakyolunda.ucoz.com/7.gif
|
ANA SAYFA
Facebookta Paylaş
|
| |
| | |
"İnsanların hesap(görme) zamanı yaklaştı. Onlar ise hâlâ gaflet içinde, yan çizip aldırmıyorlar. " (ENBIYA/1)
| *SAAT |
|
| |
| *HAKYOLUNDA MENU
| | |
| DESTEK OLUNUZ |
|
|
| | |
| *PEYGAMBERİMİZ* |
| |
| | |
| *SİTEDE OLANLAR* |

*

TOPLAM ONLINE: 1
MISAFIR: 1
ONLINE UYELER: 0
*

| | |
| *GAZETELER * |
|

|
| | |
| *KURANI KERİM* |
| »114 Hafiz
»Al Azzawi
»Abdul Samed
» Abdulaziz Ahmad
»Ali Jaabir
»Al Juhanee
»Abdullaah Basfar
»A.Bukhaatir
»Al Shatery
»Ahmed Al Ajmi
»Ali Huzeyfi
»Al Sudais
» Fatih Collak
»ilhan Tok
»Shuraym
»Kabe imamlari
»Medine imamlari
»Minsevi Mealli
»M-Jibreel
»Mustafa ismael
»Hamdi DöNDüReN
»Al Afaasee
»Saad Al-ghamdi
»H.K.deniz Sureli
»Ali Huzeyfi Mealli
»M-Taraweeh
»S.Zayn Yaaseen
»Al Hosary
»Fares Abbad
»Aziz Alili
»Hani Rifai
»Hamad Sinan
»Sacit Onan Meal
»Al-Thobaity
»Abdullah Khayyat
»Al-Qasim
»Adel Al Kalbani
|
| | |
|

*TATLILAR 4*

|
|

Kabak Tatlisi


Malzemeler:


2 kg. balkabagi


3 su bardagi tozseker


1 kahve fincani su


1/2 bardak ceviz içi


Yapilisi:


1 - Kabagi, bir parmak uzunlugunda, iki santim genisliginde dilimleri ayirin. Kabuklarini ve içlerini kesip yikadiktan sonra dibi düz bir tencere veya tepsiye bir kat kabak, bir kat seker koyarak hepsini yerlestirrin.


2 - Üzeri kapaloi olarak orta ateste 1 saat pisirin. Gerekiyorsa kapak açik olarak suyunu çektirin. Sogudugu zaman servis tabagina alip üzerine dövülmüs ceviz serpin.

Cikolatali Krema


Malzemeler:


1 litre süt ( 5 su bardagi)


1 bardak tepeleme tozseker


3 yumurta


Ÿ bardak un


1 paket vanilya


100 gr. sade çikolata


Yapilisi:


1) Bir tencereye 3 yumurta sarisi, un, seker, vanilya ve dogranmis çikolata koyup karistirin. Sicak sütü azar azar katip yedirin. Bir telle karistirarak pisirin.


2) Yumurta aklarina, bir fiske tuz koyun ve mikserde cirparak kar haline getirin. Bu yumurta akini, azar azar çikolatali kremaya koyupo iyice karistirin.


3) Kremayi, birer kisilik kaselere bosaltin. Uzerini kiyilmis findik veya hindistanceviziyle susleyin.


Irmik Helvasi


Malzemeler:


500 gr. kalin irmik (3 tepeleme su bardagi)


200 gr. tereyagi veya margarin (yari yariya da olabilir)


3 su bardagi tozseker


4 su bardagi su


œ paket sekerli vanilya


1 tepeleme kahve fincani çamfistigi


Yapilisi:


1) Önce yagin bir kismiyla fistigi biraz kavurun; sonra kalan yagi ve irmigi koyup tahta kasikla karistirarak 15-20 dakika kavurun.


2) Irmik pembelestigi zaman 4 bardak sicak su va vanilya katin; suyunu çekerken üzerine sekeri bosaltip biraz karistirin ve kapali olarak kisik ateste kabarmasini saglayin. (Helva demlenirken arada karistirin)

|
| | |
| |
|
|
| | |
| *UYE GIRIS* |
|
|
| | |
| *BİLGİ EVİ* |
|
|
| | |
| *İSLAMİ MEDYA* |
| |
| | |
| *İSRAİL BOYKOT* |
| |
| | |
| *REKLAM ALANI* |
|
|
| | |
| *GOOGLE ARAMA* |
|
|
| | |
| *HAVA DURUMU* |
|

|
| | |
| *NAMAZ VAKİTLERİ* |
| |
| | |
| *KABE CANLI İZLE* |
| |
| | |
| | |
| |
| | |