» HAKYOLUNDA OLANLARIN SİTESİNE |Hoş Geldiniz MİSAFİR EDEPLE GELEN HURMETLE GİDER 1 15:20:4216.NSN.24
ANA SAYFA Anasayfan Yap Favorilerine Ekle E Posta Radyo Nebi Dinle Facebookta Paylaş
Ana Sayfa Sohbet Forum Dini Konular Dualar Cüz AL Kose Yazıları Resimler Videolar Sızden Gelenler Sitene Ekle Soru Sorun
[ MESAJ İLET() · YENİ EKLENENLER · UYELERİMİZ · FORUM KURALLARI · SİTEDE ARA · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
HAKKIN YOLUNDAYIZ » HAKKIN YOLUNDA FORUM » YEMEK TARİFLERİ » ÇÖP KEBABI

ÇÖP KEBABI
mucahit Tarıh: CUMA, 21.MYS.10, 16:46:20 | Mesaj # 1
BUYUK PATRON
GRUP: ADMIN
MESAJ: 159
DERECE: 100
STATU: OFLINE
MALZEMELER
500 gr. kemiksiz kuşbaşı et
5-6 adet orta boy kemer patlıcan
3 adet domates
6-7 adet çöp şiş
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber

Kızartmak İçin;
5 yemek kaşığı sıvıyağı

HAZIRLANIŞI
Önce derin bir karıştırma kabının içine kuşbaşı etleri koyalım.
Üzerine tuz, karabiber ve salçayı ekleyip elimizle karıştırarak tüm harcı etlere iyice bulaştırıp, yedirelim.
Patlıcanları dış kabuklarını alacalı soyarak, boylamasına dörde bölüp, iki parmak genişliğinde keselim.
Domatesleri iri kuşbaşı doğrayalım.
Çöp şişlere bir adet patlıcan, bir adet domates ve bir adet kuşbaşı et sıralamasıyla malzemeleri yerleştirelim.
Tavaya sıvıyağı koyup, kızınca çöp şişleri çevire çevire kızartalım.
Sonra çöp şişleri bir fırın kabına yerleştirip, üzerine 1 su bardağı salçalı suyu gezdirip, 175 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika kadar pişirelim.
Pilavın üzerinde veya tandır ekmeğinin üzerinde servise sunalım.

 
HAKKIN YOLUNDAYIZ » HAKKIN YOLUNDA FORUM » YEMEK TARİFLERİ » ÇÖP KEBABI
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

 

Tasarım Mucahit CANAN HAKYOLUNDA YÖNETİMİ