» HAKYOLUNDA OLANLARIN SİTESİNE |Hoş Geldiniz MİSAFİR EDEPLE GELEN HURMETLE GİDER 1 12:04:5219.NSN.24
ANA SAYFA Anasayfan Yap Favorilerine Ekle E Posta Radyo Nebi Dinle Facebookta Paylaş
Ana Sayfa Sohbet Forum Dini Konular Dualar Cüz AL Kose Yazıları Resimler Videolar Sızden Gelenler Sitene Ekle Soru Sorun
[ MESAJ İLET() · YENİ EKLENENLER · UYELERİMİZ · FORUM KURALLARI · SİTEDE ARA · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
HAKKIN YOLUNDAYIZ » HAKKIN YOLUNDA FORUM » KOSE YAZILARIMIZ » GANDİ DEMİŞSİN AMA ÇAKMASI (GANDİ DEDİKLERİ ÇAKMA)

GANDİ DEMİŞSİN AMA ÇAKMASI
mucahit Tarıh: PAZARTESI, 30.AUG.10, 12:52:59 | Mesaj # 1
BUYUK PATRON
GRUP: ADMIN
MESAJ: 159
DERECE: 100
STATU: OFLINE
DOSTUM SEN GANDİ DEMİŞSİN AMA BU ÇAKMA ÇIKTI

Dağ köylerinden bir köye, altmış yaşında bir dedeye kız istemeye gidilir. Almanya’dan gelen genç, civan bir delikanlı ile çıkılır yola.

Allah’ın emri Peygamber’in kavli ile kızı yanlarında götürdükleri delikanlıya isterler. Kız da ailesi de hemen kabul eder.

Düğün, merasim, cümbüş yoktur. Hemen getirirler kızı. Akşam olur, el ayak çekilir, dede ile gelin aynı odada ve evde kimse kalmaz.

Kız söylenir: Baba git artık oğlun gelecektir herhalde, der. Dede:

-Kızım, gelen de bu, giden de bu, sar dedenin boynunu, der.

Neden anlattım bu trajikomik hikâyeyi?

Ülkemizde göz boyamak, insanları kandırmak öteden beri vardır ve millet olarak bunu her yerde övünerek anlatırız. İnsanları kandırmak bir övünç kaynağıdır bizim için. Bolca da alkış alırız bu yüzden.

Doğan medyasının makyaj sponsorluğunda, ülkenin en iyi makyözleri eşliğinde bir yeni yüz piyasaya sürüldü. Boyacı küpüne batırılmış gibi, dürüstlük abidesi, fakir fukara dostu, yırtık ayakkabılarla kağıttepelerde çamura batan, fakir sofralarına bağdaş kurmasını bilmeden oturan bir Gandi Kemal türetildi.

Bu adam piyasaya sürülürken de yağmurun yağmaması için temennilerde bulunuldu. Türk halkına şöyle seslenildi:

-Bu genç civanmert delikanlı için oylarınıza talibiz.

Halkımızın bir kısmı da baktı, makyaj yerinde, eski başkanın yetersizlikleri bu adamda yok. Ne kadar olumlu özellik varsa hepsi birikmiş. Mübarek cennetten geçici olarak ülkeyi düzeltmek için gönderilmiş.

Ne kadar kötü hasletler varsa hepsinden arınmış, günah işleme, kul hakkı yeme, riyakârlık yapma gibi kötü melekelerin hepsinden sıyrılmış, arınmış.

Tamamdır artık. İstediğimiz adam, bizi kurtaracak mehdi bu!

Heyhat! Yağmurun yağıp da makyajın yüze göze bulaşmasına, akmasına gerek kalmadan, adamımız eline bir kalem aldı, Doğan Medya makyaj atölyesinde binbir güçlükle yapılan maskeyi suratından atma derdinde.

Meydanlardaki fiyaskoyla sonuçlanan Cumhuriyet mitingleri coşkusuna aldanıp, açıp ağzını başladı kendini deşifre etmeye.

Söylediği şeyleri biliyorsunuz. Havuzlu villadan tutun da, fakirlik edebiyatından, kul hakkı olayından, sorunlara çözüm bulma yönteminden…

Ne söylediyse elinde kaldı. Eskisi gibi zannediyordu kartel medyası. Biz parlatırız, cilamızın üzerine kimse bişey daha ekleyemez. Oysa bilmeleri gerekirdi artık tek sesli medya yok. Ne söylersek yutturamayız bu halka. Yıllardır uyuttuk ama herkes gözünü açtı, bilmeleri gerekiyordu bunu. Kendisi saf olan herkesi saf zannedermiş.

Anlı şanlı yazarlar başladılar söylenmeye, karınlarından konuşmaya. Adam bizi yanılttı falan demeye getiriyorlar lafı.

Kimse sizi yanıltmadı beyler. Siz kendiniz William Shakspeare’in dediği gibi "beğendiğiniz bedenlere hayallerinizdeki ruhu koyup aşk sanıyorsunuz" sonra da çıkıp hayıflanıyorsunuz. Daha görün bakalım neler olacak? Yanıla yanıla yamulmasını öğrenmeniz vakit almayacak.
Yakışıklı civanmert delikanlı oldu sana yetmiş yaşında bir dede.
Hangi halk bu dedeye oy verecek söyler misiniz Allah aşkına?

 
HAKKIN YOLUNDAYIZ » HAKKIN YOLUNDA FORUM » KOSE YAZILARIMIZ » GANDİ DEMİŞSİN AMA ÇAKMASI (GANDİ DEDİKLERİ ÇAKMA)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

 

Tasarım Mucahit CANAN HAKYOLUNDA YÖNETİMİ